Megan Fox şi-a abandonat soţul când era grav bolnav. Depre culisele unui mariaj de multă vreme compromis

15 iunie 2020   News

Megan Fox şi Brian Austin Gren s-au despărţit şi s-au împăcat de mai multe ori până la această ruptură definitivă, însă vorba aceea care spune că într-o relaţie, cineva iubeşte întotdeauna mai puţin nu doar că pare adevărată în cazul lor, dar nu mai e niciun secret cine este acel cineva...

Înainte de a se căsători s-au despărţit de câteva ori. Apoi şi-au anulat logodna. Iar după ce s-au căsătorit, iar s-au despărţit, Megan chiar depunând actele de divorţ... Iar asta nu e tot. Apropiaţii cuplului devenit istorie sunt furioşi pe actriţa din Transformers care şi-a dat arama pe faţă de mai multe ori, iar cel mai pregnant s-a întâmplat în 2015, când aceştia spun că Megan l-a abandonat pe Brian Austin Green în cele mai grele momente. Actorul din Beverly Hills , 90210 suferea de nişte simptome asemănătoare cu cele produse de un atac cerebral. Având o problemă de sănătate pe care medicii nu au reuşit să o diagnosticheze, Brian a fost nevoit ca, începând din decembrie 2014, să stea vreme de aproape 6 luni ţintuit la pat. "Era fără vlagă, abia mai putea să îşi ridice capul de pe perna", îşi aminteşte un prieten. Iar în această vreme, Megan nu şi-a pierdut zâmbetul şi a plecat din Los Angeles la New York pentru nişte filmări. Nu doar că nu a dorit să amâne filmările din cauza stării alarmante a soţului. Mai mult, Megan s-a întors de la filmări spunându-i senină că s-a simţit mult mai bine în pielea ei fiind departe de el şi s-a declarat hotărâtă să divorţeze - astfel că în acel an, în august, a depus actele în acest sens. 

Şi totuşi, în al treisprezecelea ceas s-au împăcat, iar după trauma suferită, Brian şi-a dat toată silinţa pentru a face ca mariajul lui să meargă. Prietenii l-au avertizat, însă, atunci că Megan nu merita toate eforturile lui - iar acum cu toţii şi-au amintit cu amărăciune cum Fox şi-a lăsat soţul la greu, aceea fiind cea mai grea perioadă din viaţa lui, după cum el însuşi a mărturisit. 

Foto: Getty Images

Mai multe