Meghan Markle nu este singura prinţesă cu probleme în familie! Uite ce scandaluri a avut Grace Kelly cu rudele ei!

18 august 2019   News

Îi plângem de milă Ducesei de Sussex de fiecare dată când aflăm despre problemele pe care i le face familia ei din America. Însă ea nu e singura regalitate care se confruntă cu astfel de lovituri de imagine. Grace Kelly, regretata Prinţesă de Monaco, a trăit o experinţă asemănătoare!

Unchiul ei era un câştigător al premiului Pulitzer, izgonit de familie pentru că era gay

George Kelly a fost unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa lui Grace. Ca homosexual care nu şi-a dezvăluit niciodată atracţia pentru bărbaţi, acesta a trăit o viaţă foarte dificilă. Iar familia lui a fost cea care nu l-a înţeles şi nu l-a susţinut niciodată.

De fapt, familia Kelly n-a fost niciodată de acord cu relaţia dintre George şi iubitul său, William Weagley, motiv pentru care – după nesfârşite certuri în familie – unchiul fostei actriţe şi prinţese a fost nevoit să plece de-acasă şi să uite complet până şi de faimoasa lui nepoată.

Fratele ei, Kell, şi-a părăsit soţia şi copiii pentru un transsexual

John B. Kelly Jr., cunoacut drept Kell, adică fratele regretatei Prinţese de Monaco, şi-a distrus mariajul cu numeroasele lui relaţii extraconjugale. Aventurile lui Kell au disperat-o pe partenera acestuia de viaţă, care şi-a luat cei şase copii ai lor şi s-a mutat din căminul conjugal.

Cea mai scandaloasă infidelitate a fratelui lui Grace a fost cea cu un transsexual, Rachel Harlow pe numele lui, care dansa lasciv într-un club de gay din Philadelphia şi l-a sedus indubitabil pe John.  

Familia lui Grace a trebuit să-i plătească zestre Prinţului de Monaco

Două milioane de dolari a cerut Prinţul de Monaco atunci când a decis s-o ia de soţie pe Grace şi a cerut-o tatălui ei. Jack Kelly, tatăl lui Grace, l-a primit bucuros pe prinţ, pentru a-i asculta intenţiile. Doar că nu mică i-a fost mirarea când acesta a cerut nu mai puţin de 2 milioane de dolari zestre.

“Fiica mea nu trebuie să plătească niciun bărbat pentru a o lua de soţie”, a spus tatăl milionar al fostei vedete de cinema. După ce s-a gândit mai bine şi a luat în calcul toate aspectele situaţiei, a acceptat să-i plătească suma cerută prinţului aflat, la acea vreme, în mari dificultăţi financiare.

Mai multe