Meghan Markle şi-a făcut prima apariţie publică de când a devenit mamă! Cu ce a surprins, de data asta, Ducesa de Sussex?

8 iunie 2019   News

Soţia Prinţului Harry şi-a făcut prima apariţie publică de când l-a prezentat lumii pe fiul ei, Prinţul Archie, în urmă cu patru săptămâni. Şi bineînţeles că s-a afişat, în văzul tuturor, cu o noutate…

Meghan Markle a arătat minunat la numai patru săptămâni de la naşterea fiului ei! Proaspăta mămică a întrerupt concediul maternal pentru a sărbători ziua de naştere a Reginei la Trooping the Colour, alături de soţul ei şi restul familiei regale britanice.

Ducesa a fost toată numai un zâmbet la balconul Palatului Buckingham şi în timpul paradei care a avut loc în centrul Londrei. Însă, în timp ce s-a deplasat cu trăsura şi a făcut cu mâna publicului adunat cu ocazia acestui eveniment, am sesizat un nou inel pe degetul proaspetei mămici, pe lângă verighetă şi inelul de logodnă.   

Meghan a fost de-a dreptul strălucitoare în rochia şi haina Givenchy, asortate minunat cu pălăria Noel Stewart. Totuşi noul accesoriu al ducesei a captat privirile tuturor! Având în vedere venirea pe lume a Prinţului Archie cu numai patru săptămâni în urmă, e posibil ca Prinţul Harry să-i fi oferit soţiei lui o bijuterie în chip de mulţumire pentru copilul lor, un “push present”. Tradiţia – respectată mai ales în Statele Unite – este ca tatăl să îi ofere mamei copilului un inel pentru a marca naşterea odorului lor.   

Din imaginile publicate deja de presa americană sau englezească este vizibil al treilea inel pe degetul ducesei, dar este imposibil de depistat şi design-ul inelului.

foto - Getty Images, preluare Daily Mail

Mai multe