Melania Medeleanu mai are un job, pe lângă televiziune

28 august 2015   News

E una dintre cele mai telegenice prezentatoare de ştiri, dar face carieră şi în alt domeniu, dincolo de pupitrul "Focus" de la Prima TV. Iată despre ce e vorba.

E una dintre prezenţele mai vechi pe sticlă, iar telespectatorii o ştiu încă de pe vremea când era căsătorită cu solistul trupei Taxi.

De ceva vreme, însă, Melania Medeleanu are şi alte îndeletniciri profesionale, dincolo de pupitrul ştirilor. În calitate de profesor de dicţie, ea organizează cursuri intensive pentru cei care vor să vorbească corect şi să poarte un discurs public – o ocupaţie care, spune ea, îi aduce satisfacţii majore.

După vacanţa de vară, Melania Medeleanu îi aşteaptă pe doritori cu o nouă rundă de cursuri, preţul a 5 şedinţe de dicţie a câte două ore fiind de 150 de euro.

Moderatoarea mai susţine un curs, de „public speaking“ (vorbit în public), pentru care elevii trebuie să achite 200 de euro pentru 3 şedinţe a câte 3 ore şi jumătate. „Vorbim despre gestionarea emoţiilor, despre modalităţile de pregătire şi livrare a unui discurs“, i-a anunţat Melania Medelanu pe cei interesaţi.

Foto: pagina personală

Mai multe