Melania şi Barron Trump s-au mutat la Casa Albă. Ce ţinută a purtat Prima Doamnă cu această ocazie?

12 iunie 2017   News

La patru luni şi jumătate de când Donald Trump a fost ales Preşedinte al Americii, soţia sa şi mezinul Barron Trump s-au mutat la Casa Albă, a confirmat purtătorul de cuvânt al Melaniei Trump, prin intermediul Twitter-ului.

Melania şi Barron s-au mutat la Casa Albă

Melania şi Barron Trump au aterizat, duminică, pe Sourth Lawn, la Casa Albă, mutându-se alături de Donald Trump. Vestea a fost confirmată şi de purtătorul de cuvânt al Primei Doamne: ”Este oficial! FLOTUS şi Barron s-au mutat la DC. Bine ai venit, acasă!”.

Fotografii oficiali au reuşit să surprindă în imagini şi momentul în care Melania şi Barron au aterizat, oferindu-ne ocazia să le vedem reacţiile, dar şi outfiturile purtate. Un moment emoţionant a fost cel în care Donald şi-a condus soţia de mână spre Casa Albă.

Cât despre ţinuta Primei Doamne, Melania Trump n-a dezamăgit nici de data aceasta, optând pentru un outfit lejer, dar destul de elegant. Aceasta a îmbrăcat o pereche de pantaloni palazzo, arămii, un top de culoarea untului, şi a încălţat pantofi asortaţi ţinutei. Şi-a accesorizat outfitul cu o geantă arămie şi ochelari supradimensionaţi. Barron, în schimb, purta un tricou simplu, sport, o pereche de pantaloni închişi la culoare, drepţi, şi o pereche de pantofi sport.

foto: Hepta

Mai multe