Melania şi Donald Trump, aşteptaţi cu tot fastul la prima vizită oficială în India FOTO&VIDEO

24 februarie 2020   News

Cuplul prezidenţial american a avut parte de o primire grandioasă, cu o festivitate la uriaşul stadion de cricket din Ahmedabad.

Soţii Melania şi Donald Trump se află pentru prima oară în India, pentru o vizită de două zile. Cuplul prezidenţial american şi-a început periplul în această ţară cu 1,3 miliarde de locuitori printr-o escală la Gujarat, un stat bogat din vestul acestei ţări, de unde este originar Narendra Modi, premierul indian care le este gazdă.

Autorităţile de la Ahmedabad s-au pregătit în mod special pentru această vizită, programând un prim popas la ashramul lui Gandhi, considerat părintele Indiei moderne.

Apoi, Donald Trump a fost primit ca un megastar pe cel mai mare stadion de cricket din lume, cu o capacitate de 110.000 de locuri, a cărui construcţie a fost finalizată cu această ocazie.

Melania Trump a ales, pentru această ocazie, o nouă ţinută rafinată all-white. E vorba despre o salopetă creată de Herve Pierre, prinsă în talie cu un cordon de mătase brodată.

Alături de cuplul prezidenţial, s-a aflat şi fiica cea mare a lui Donald Trump, Ivanka Trump, împreună cu soţul său, Jared Kushner.

Evenimentul de bun venit, intitulat „Namaste, Trump” („Bun venit, Trump”, în hindi), reprezintă o întoarcere a favorului de către premierul indian preşedintelui american pentru o întâlnire similară între cei în SUA, „Howdy Modi”, organizată la Houston (Texas) în septembrie trecut.

După această baie de mulţime, Donald Trump s-a îmbarcat pentru un zbor la Agra, unde se află emblematicul monument Taj Mahal, pentru a asista împreună cu soţia sa Melania la momentul zilei când apune soarele peste somptuosul mausoleu mogul.

Foto: The White House

Mai multe