Melania şi Donald Trump sunt infectaţi cu coronavirus. Primele declaraţii oficiale ale preşedintelui SUA

2 octombrie 2020   News

Preşedintele american, Donald Trump, a anunţat că el şi soţia sa au fost testaţi pozitiv cu Covid-19. Acesta a dezvăluit cum vor proceda în următoarea perioadă pentru sănătatea lor şi a celor din jur. 

În mediul online, mai exact pe Twitter, Donald Trump a făcut primele declaraţii:

″Aseară, eu şi Melania am primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19. Vom intra în carantină şi vom începe imediat procesul de recuperare. Vom trece peste asta împreună”, a scris Trump pe Twitter.

        Vezi această postare pe Instagram                   Tonight, @FLOTUS and I tested positive for COVID-19. We will begin our quarantine and recovery process immediately. We will get through this TOGETHER! O postare distribuită de President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) pe Oct 1, 2020 la 10:13 PDT

Vezi această postare pe Instagram

Tonight, @FLOTUS and I tested positive for COVID-19. We will begin our quarantine and recovery process immediately. We will get through this TOGETHER!

O postare distribuită de President Donald J. Trump (@realdonaldtrump) pe

Preşedintele american, Donald Trump, a afirmat joi că şi-a făcut un test COVID-19, dar încă nu avea rezultatele în data de 1 octombrie. Iată că acestea au venit acum, în data de 2 octomrbie.

Donald Trump, declaraţii neaşteptate despre coronavirus

Pe parcursul ultimelor luni, preşedintele SUA a făcut declaraţi neaşteptate referitoare la noul virus. 

„Aş vedea-o ca pe ceva ce a surprins întreaga lume. Nimeni nu ştia că va fi o pandemie sau o epidemie de dimensiunea asta”, a spus Donald Trump în timpul unei conferinţe de presă din luna martie.

Într-o altă declaraţie de presă, Trump a spus: „Cred că asta este ceva...ce nu ştii niciodată că se va întâmpla”.

Foto: Profimedia

Mai multe