Melania Trump, apariţie rară de senzaţie. Cum se îmbracă aceasta de când nu mai e Primă Doamnă?

13 aprilie 2021   News

După ce soţul ei a pierdut alegerile, Melania Trump a luat o binemeritată pauză de la atenţia media. 

De când s-a retras alături de Donald Trump şi de fiul lor, Barron, la reşedinţa familiei Trump din Palm Beach, Florida, fosta Primă Doamnă a fost zărită foarte rar în public. Aşa că pozele cu ea, precum cele de seara trecută, de la o strângere de fonduri care a avut loc în Palm Beach, sunt cu atât mai preţioase. 

Melania a purtat cu această ocazie o rochie albă în valoare de 1.900 de dolari de la Giambattista Valli, la care a asortat pantofi albi fără toc. Melania a arătat mai zâmbitoare şi elegantă ca niciodată, atunci când şi-a făcut apariţia alături de Donald în aplauzele celor invitaţi la eveniment, unul la care niciun participant nu a purtat mască.

Nu este singurul eveniment organizat la reşedinţa familiei Turmp, celebra Mar-a-Lago, la care am putut-o zări pe Melania, graţie fotografiilor postate pe conturile de social media de cei care au interacţionat cu ea.

Soţia în vârstă de 50 de ani a lui Trump încearcă să ducă o viaţă cât mai liniştită şi retrasă în Florida, iar părăsirea Casei Albe pare că-i prieşte. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Donald, căci, într-o fotografie de la Paştele catolic, acesta pare mai slab şi mai îmbătrânit ca oricând.

Mai multe