Melania Trump e ţinută ca-ntr-o colivie la Casa Albă, în timp ce Brigitte Macron e o ”pasăre liberă” pe străzile Parisului. Cum a fost surprinsă prima-doamnă a Franţei?

3 iulie 2018   News

Dacă pe Melania Trump o vedem doar în timpul îndatoririlor oficiale, pe prima-doamnă a Franţei avem ocazia s-o urmărim pas cu pas, şi-n activităţile ei de zi cu zi. Aşa se face că, ieri, Brigitte Macron a fost zărită pe străzile Parisului, fără nicio gardă de corp. Unde se îndrepta soţia preşedintelui Emmanuel Macron?

Brigitte Macron, fără gărzi de corp

E un spirit liber şi a vorbit adeseori despre libertăţile pe care le are în calitate de primă-doamnă a Franţei. Chiar spunea că spre deosebire de Melania Trump, care se simte ca o pasăre ”în colivie”, ea are curajul şi dreptul de a păşi liberă şi singură pe străzile Parisului. Ei bine, chiar asta s-a întâmplat ieri, pe când Brigitte se îndrepta spre o prezentare de modă.

Brigitte Macron, la pas pe străzile Parisului

Fără niciun fel de gardă de corp, Brigitte s-a deplasat de la maşină spre locul în care avea loc prezentarea de modă. Îmbrăcată într-un top orange şi blugi skinny, apariţia primei-doamne a Franţei a fost cu adevărat spectaculoasă. Ea reuşeşte să atragă atenţia cu ţinutele ei bine gândite şi total neconformiste.

Mai multe