Melania Trump, gazda evenimentelor pascale de la Casa Albă. Vântul i-a stricat apariţia primei-doamne!

3 aprilie 2018   News

A doua zi de Paşte, Melania Trump a organizat ”Easter Egg Roll”, un eveniment devenit tradiţie la Casa Albă. Alături de prima-doamnă a Americii a fost, evident, preşedintele american Donald Trump, dar şi o parte din copiii acestuia, precum Barron Trump, Tiffany Trump, Donald Trump Jr. şi soţia lui înstrăinată, Vanessa Trump.

Melania şi Donald Trump, front comun pentru Easter Egg Roll

Vântul i-a dat bătăi de cap primei-doamne a Americii! Melania Trump s-a luptat cu vântul răzleţ pentru a-şi păstra coafura intactă în cadrul evenimentului organizat la Casa Albă, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti. Îmbrăcată într-un palton Burberry, din caşmir, într-o nuanţă de albastru pastel, Melania Trump a organizat o competiţie amuzantă pentru copiii înalţilor funcţionali de la Casa Albă, pentru care Donald Trump a felicitat-o.

Le-a citit micuţilor

De altfel, în mijlocul acestui eveniment, Donald şi-a făcut timp pentru a-i planta un sărut pe obraz soţiei sale, în semn de mulţumire pentru implicarea şi organizarea unui eveniment atât de reuşit. Momentul a fost savurat de toţi cei prezenţi, fiind dovada că relaţia dintre cei doi soţi s-a mai detensionat în ultima vreme, deşi fosta amantă a preşedintelui american a oferit, săptămâna trecută, un interviu sincer în care şi-a recunoscut aventura cu acesta.

Au închis gura răutăcioşilor

Au dat startul competiţiei

Momentul sărutului

La eveniment a fost şi Vanessa Trump, nora lui Donald Trump care a anunţat, luna trecută, că depune actele de divorţ de Donald Trump Jr. Aceasta a părut în relaţii extrem de cordiale cu fostul ei soţ, în timp ce-şi urmăreau micuţii participând la acest eveniment. La fel de animată de atmosferă era şi Tiffany, care, cel mai probabil, şi-a ajutat mama vitregă la organizarea acestei competiţii. Singurul care nu părea că se distrează a fost Barron Trump, fiul Melaniei şi-al lui Donald, pe care l-am văzut destul de rar în public la festivităţi ce ţin de Casa Albă. Marea absentă a fost Ivanka Trump, fiica cea mare a preşedintelui, şi familia sa.

Barron, plictisit de festivităţi

Tiffany Trump

Donald Trump Jr. şi fosta soţie, Vanessa

Copiii lui Donald Trump Jr. şi ai Vanessei Trump

Mai multe