Melania Trump, imaginea durerii alături de Donald și Barron, la înmormântarea mamei sale, Amalia

19 ianuarie 2024   News

Melania, Donald și fiul lor, Barron Trump, s-au adunat, joi, la Palm Beach pentru a o înmormânta pe mama fostei Prima Doamne, Amalia Knavs, care a murit la vârsta de 78 de ani, la începutul acestei luni.

Cei trei membri ai familiei Trump au fost văzuți intrând în Biserica Bethesda de Lângă Mare, unde a avut loc slujba de înmormântare, alături de Victor Knavs, tatăl Melaniei și soțul regretatei Amalia. Biserica este aceeași în care Donald Trump și soția sa s-au căsătorit, în anul 2005.

La slujba de înmormântare au fost prezenți și doi dintre copiii fostului președinte din căsătorii anterioare: Tiffany Trump și Ivanka Trump, care a sosit împreună cu soțul ei, Jared Kushner.

Într-un elogiu ținut cu ocazia slujbei de înmormântare, fosta primă doamnă a spus despre mama ei: „În prezența ei, lumea părea să se bucure de lumină și bucurie. Legătura noastră a fost indestructibilă.”

În altă parte a discursului, Melania, în vârstă de 53 de ani, și-a numit mama o „rază de lumină în zilele cele mai întunecate”. Amalia locuia împreună cu soțul ei în stațiunea privată Mar-a-Lago, deținută de soții Trump, de când cuplul a părăsit Casa Albă, în 2017. În timpul președinției lui Trump, mama Primei Doamne a locuit la New York, împreună cu tatăl Melaniei, și a apărut ocazional chiar și la Casa Albă.

În plus, este cunoscut că părinții sloveni ai Melaniei au avut dintotdeauna o relație strânsă cu ea și cu fiul ei în vârstă de 17 ani, Barron.

„Odihnește-te în pace, iubita mea mamă”, și-a încheiat Melania discursul, îmbrăcată într-o ținută foarte sobră. AP relatează că Melania și-a atins degetele de buze și le-a așezat pe sicriul Amaliei, după ce-a încheiat elogiul ținut la slujba de pomenire a mamei sale. Amalia Knavs a murit pe 9 ianuarie, la Miami, după o boală care nu a fost dezvăluită presei.

Foto: Profimedia, Getty Images

Mai multe