Melania Trump le-a citit poveşti copiilor de la un centru medical. A arătat ca o Zână Bună îmbrăcată în alb

8 decembrie 2017   News

Melania Trump îşi ia foarte în serios rolul de Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii şi nu doar pentru faptul că fiecare apariţie a sa este impecabilă, gândită până la ultimul detaliu, dar şi pentru că se implică într-o mulţime de proiecte, ba chiar se bucură de fiecare dată când se află în preajma unor copii.

Joi, soţia lui Donald Trump a fost din nou în centrul atenţiei, fiind invitat de seamă la un Centru medical din Washington, D.C., ocazie cu care l-a ajutat pe Moş Crăciun să împartă daruri copiilor bolnavi, ba chiar s-a oferit să le citească acestora o poveste de iarnă, "Expresul polar". Este deja o tradiţie la Casa Albă, începând de la Jacqueline Kennedy, ca Primele Doamne să facă o vizită anuală la spitalul din Washington în preajma sărbătorilor.

De data aceasta a fost îmbrăcată în alb, în contrast cu ţinuta de un  roşu aprins purtată la momentul aprinderii luminiţelor în bradul de Crăciun de la Casa Albă, ca o Zână Bună care a venit să le aducă zâmbetul pe buze copiilor internaţi în spital, să le citească şi chiar să le răspundă la întrebări.

Melania a fost preţioasă şi de data aceasta, purtând un palton alb din caşmir de la Maxmara în valoare de 1050 de dolari, o fustă din piele cu crăpătură în faţă creată de Herve Pierre, o maletă albă şi pantofi din piele de piton. Prima Doamnă a radiat de fericire, i-a îmbrăţişat pe câţiva dintre copii, ba mai mult, le-a dezvăluit acestora dorinţa ei de Crăciun şi  locul ei ideal de a-şi petrecere vacanţa de iarnă -  pe o insulă tropicală pustie împreună cu familia.

Foto: Getty Images

Mai multe