Melania Trump, omagiu pentru poporul chinez. A purtat o rochie tradiţională

9 noiembrie 2017   News

Ieri, Melania Trump şi Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, au aterizat în China pentru o nouă vizită oficială în cea de-a treia ţară Asiatică din turneul de 11 zile. Au avut parte de o ceremonie de primire fastuoasă, iar Prima Doamnă chiar le-a adus un omagiu omoloagei sale, Peng Liyuan, soţului său, preşedintele Xi Jinping, dar şi întregului popor chinez.

Melania a fost superbă într-o rochie cu flori inspirată din portul tradiţional chinez în timpul întâlnirii oficiale în cea de-a cincea zi a turneului său prin Asia. Stilistul Primei Doamne a Statelor Unite ale Americii merită toate laudele pentru outfiturile pregătite special pentru periplul cuplului prezindeţial prin Japonia, Coreea de Sud, China, Vietnam şi Filipine.

Melania Trump a întors toate privirile în rochia lungă, neagră, cu model floral, o creaţie marca Dolce & Gabbana. Vestimentaţia Primei Doamne de la ceremonia de primire a fost special aleasă şi personalizată de către unul dintre brandurile preferate ale fostului model. În timp ce Prima Domană a Chinei, Peng Liyuan, a îmbrăcat un palton sobru în culori tomnatice, Melania a impresionat în ţinuta care imita portul tradiţional, aşa cum de altfel a mai făcut de-a lungul vizitelor sale în India sau Arabia Sudită, alegând outfituri inspirate de tradiţiile ţărilor respective.

Alegerea vestimentară a fost cu siguranţă una gândită în detaliu şi nu a fost o întâmplare ca soţia lui Trump să poarte această rochie preţioasă la vizita sa în China. Outfitul a costat 3.000 de dolari, o nimica toată pe lângă admiraţia cu care a fost învăluită Melania Trump pentru această mişcare.

Imediat după ceremonie, cele două Prime Doamne au vizitat o şcoală tradiţională din Beijing. În seara aceasta, Melania şi Donald sunt oaspeţi la cină de stat în cinstea lor, motiv pentru care Prima Doamnă a schimbat din nou ţinuta. A optat pentru o altă rochie lungă, superbă, inspirată tot din portul tradiţional chinez, un model preţios cu flori colorate, blană roz aplicată pe mânecă şi o crăpătură pe picior.

Foto: Getty Images, Instagram

Mai multe