Melania Trump sau Jill Biden? Ce soţie de candidat este mai potrivită pentru rolul de Primă Doamnă?

24 octombrie 2020   News

Spuneam că Melania Trump este As-ul din mânecă al lui Donald, aflat în cursa pentru un al doilea mandat la Casa Albă.

Simţul ei estetic este de invidiat şi a fost demonstrat, încă o dată, la a doua dezbatare a candidaţilor la preşedinţia Americii, care a avut loc joi seară, la Nashville, Tennessee. La rândul ei infectată şi vindecată de Covid, ca şi soţul Donald Trump, Melania a fost imaginea sănătăţii la braţul preşedintelui în exerciţiu.

Prima Doamnă în vârstă de 50 de ani a strălucit în ţinuta ei simplă, dar, în acelaşi timp de efect: o rochie neagră Christian Dior, prinsă la mijloc cu o curea subţire, o pereche de pantofi negri cu toc înalt şi părul coafat şic. Aceasta este prima apariţie publică a Melaniei după ce a fost diagnosticată cu Coronavirus la începutul acestei luni, atât ea, cât şi Donald Trump, vindecându-se în timp record. 

De cealaltă parte s-a aflat Jill Biden, în vârstă de 69 de ani, soţia contracandidatului lui Trump, Joe Biden. Elegantă la rândul ei, aceasta a ales pentru dezbatere o rochie midi mulată, cu imprimeu floral şi colorat, la care a asortat o mască din acelaşi material, şi o pereche de pantofi nude, cu detalii din pietre strălucitoare.

Şi de data aceasta, ca şi la prima dezbatere, duelul vestimentar dintre cele două doamne a fost câştigat de Melania Trump, ajutată, ce-i drept, şi de fizicul ei de fost model. 

Foto: Profimedia

Mai multe