Melanie Griffith l-a înlocuit pe Banderas? Vezi cu ce tinerel a luat masa!

24 iunie 2015   News

De anul trecut Melanie Griffith este o femeie liberă, iar faptul că de curând şi-a vândut casa din Los Angeles în care a locuit până să divorţeze de Antonio Banderas nu înseamnă decât că a depăşit clar momentul. Aşadar, faptul că a fost văzută în compania altui bărbat

De anul trecut Melanie Griffith este o femeie liberă, iar faptul că de curând şi-a vândut casa din Los Angeles în care a locuit până să divorţeze de Antonio Banderas nu înseamnă decât că a depăşit clar momentul. Aşadar, faptul că a fost văzută în compania altui bărbat n-ar trebui să ne mire. Nici măcar faptul că bărbatul în cauză era vizibil mai tânăr.

În vârstă de 57 de ani, Melanie Griffith a fost văzută luni luând masa alături de un bărbat misterios. Actriţă părea foarte relaxată, şi chiar distrată, în compania tânărului care ulterior s-a dovedit a fi editorul fashion Derek Blasberg.

Nu ştim dacă între cei doi este ceva mai mult decât o relaţie de prietenie, dar ştim că la cum arată Melanie Griffith în aceşti skinny jeanşi n-ar fi nimic ieşit din comun. Spuneţi şi voi!

Sursa foto: Hepta

Mai multe