Melanie Griffith se pozează ca o adolescentă

14 decembrie 2015   News

Cele mai recente postări de pe contul său de socializare se vor o replică în faţa criticilor că are picioare prea subţiri şi prea multe operaţii la faţă...

Melanie şi-a arătat picioarele într-un moment de relaxare în Hawaii

Aşa se face că Melanie a simţit nevoia să facă dovada că lucrurile nu stau chiar aşa şi că oamenii sunt foarte răutăcioşi. Mai întâi a postat o fotografie cu picioarele sale, ulterior un selfie despre care pretinde că nu e retuşat digital - dar în care este machiată şi poartă ceea ce pare o perucă blondă, fiindcă se fla pe platourile de filmare. "Fără filtru. Am 58 de ani. Şi sunt în Hawaii, unde o interpretez pe mama lui Scott Caan. Haideţi, mai spuneţi nişte lucruri urâte. Crăciun fericit!", a comentat la acest selfie Melanie.

Griffith a postat şi un selfie, lăudându-se că e neprelucrat.

Şi nimic nu e întâmplător. Cele două poze cer reconfirmări despre fizicul său - cu-atât mai mult acum că Griffith este oficial single. Căci, bunăoară, imaginea cu picioarele a postat-o chiar în ziua în care s-a anunţat că a ajuns în sfârşit la o înţelegere cu Antonio Banderas. Astfel, în urma divorţului, actriţa primeşte fosta lor casă din Aspen, o pictură de Picasso şi 65.000 de dolari lunar ca pensie alimentară asigurată de Antonio. Iar actorul spaniol rămâne cu două desene, unul semnat de Picasso şi unul de Diego Rivera - iar suma obţinută din vânzarea casei lor din Los Angeles este împărţită egal între cei doi foşti soţi.

Foro: Instagram

Mai multe