Membrii trupei Rolling Stones sunt în doliu

14 iunie 2017   News

Componenţii trupei iconice The Rolling Stones sunt în doliu. Muza trupei şi iubita unuia dintre componenţi a murit ieri.

A fost iubita lui Brian Jones, mai apoi i-a dăruit 3 copii lui Keith Richards şi se pare că s-a iubit şi cu Mick Jagger.

Anita Pallenberg, model şi actriţă italiană, muza celebrei trupe, care a apărut în filme precum “Performance”, al lui Nicolas Roeg a decedat la vârsta de 73 de ani. Cel mai îndurerat de dispariţia frumosei femei este chiar Keith Richards,  chitaristul ritmic al celebrei trupe şi unul dintre membrii fondatori, care a pierdut-o pe femeia care i-a fost parteneră de viaţă şi care i-a dăruit 3 copii.

Au fost împreună 12 ani.

Cauza morţii nu a fost încă dezvăluită, dar a lăsat în urmă un fost iubit îndoliat şi trei suflete neconsolate, rodul iubirii de 12 ani cu starul - fiul Marlon, în vârstă de 47 de ani, şi fiica Angela, 45 de ani. Cei doi au mai avut o fiică care a murit imediat după naştere, în 1976. Anunţul decesului a fost făcut de actriţa Stella Schnabel care a scris pe contul său de Instagram. ”Nu am cunoscut niciodată o femeie ca tine, Anita”, alături de o fotografie în care apare împreună cu cea pe care o admira.

Ea a fost considerată un simbol al anilor 1960, având o influenţă extraordinarp asupra câtorva albume Rolling Stone. Ea l- a întâlnit pe chitaristul Rolling Stones, Brian Jones, în timp ce profesa ca model în 1965 şi l-a părăsit în 1967 pentru Richards, după ce Jones a devenit instabil şi violent. Ea şi chitaristul Rolling Stones au făcut 3 copii şi au rămas împreună până în 1980.

Foto: Getty Images

Mai multe