Mesaje emoţionante pentru fiul lor. Dylan, la 16 ani

9 august 2016   News

Michael Douglas şi Catherine Zeta Jones şi-au crescut copiii departe de lumina reflectoarelor,  aşa că ne-a surprins faptul că cei doi mari actori au ales să posteze cadre inedite cu fiul Dylan. Totul a fost, însă, cu ocazie specială: copilul lor cel mare a împlinit 16 ani.

Catherine Zeta-Jones a fost prima care a accesat site-urile de socializare pentru a-i ura ”la mulţi ani” fiului său. ”Chipeşul meu băiat a împlinit 16 ani astăzi. Nu-mi vine să cred cât de norocoasă sunt că te pot numi ”fiul meu”. Te iubesc!”, este mesajul emoţionant postat de actriţa de 46 de ani ca descriere la o imagine în care fiul Dylan apare cântând la chitară.

Imaginea postată de Catherine

Şi Michael Douglas a intrat pe reţelele de socializare pentru a-l felicita pe fiul Dylan. ”16 ani astăzi! La mulţi ani, Dylan!”, este mesajul pe care actorul de 71 de ani l-a postat alături de o fotografie în care apare cu băiatul lui la un eveniment auto, recent.

Imaginea postată de Michael

Amintim că Dylan Michael s-a născut în anul 2000 şi că este primul copil al actriţei Catherine Zeta-Jones cu soţul Michael Douglas. Cei doi actori, care s-au căsătorit când Dylan avea trei luni, sunt părinţii şi unei fete de 13 ani, pe nume Carys Zeta.

Familia completă.

foto: Facebook

Mai multe