Mesajul Casei Regale la moartea jurnalistei Cristina Ţopescu

13 ianuarie 2020   News

Familia Regală a transmis câteva gânduri emoţionante la aflarea veştii dispariţiei subite a îndrăgitei prezentatoare de televiziune.

Vestea morţii premature a jurnalistei Cristina Ţopescu a fost primită cu nespusă tristeţe de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi de Alteţa Sa Regală Principele Radu. Intelectual rafinat şi jurnalist de televiziune de vocaţie, Cristina Ţopescu a avut o respectată carieră publică de patru decenii, în care a dovedit o neobişnuită discreţie, nobleţe sufletească şi profunzime a spiritului.

În mai 2005, Cristina Ţopescu a realizat unul dintre cele mai de succes filme documentare despre Familia Regală, numit "Regele Mihai – Nihil Sine Deo" şi produs de La Fix Media Production.

În iunie 2012, Cristina Ţopescu a fost învestită cu Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, într-o ceremonie care a avut loc la Sala Regilor din Palatul Elisabeta.

Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu transmit condoleanţe familiei îndoliate şi întreaga lor compasiune colegilor de breaslă ai Cristinei Ţopescu!

Foto: Casa Regală

Mai multe