Mesajul lui Florin Piersic după moartea Dragăi Olteanu Matei: "Te iubesc"

19 noiembrie 2020   News

E doliu în lumea artistică din România. Draga Olteanu Matei s-a stins din viaţă pe patul de spital. Colegul şi bunul ei prieten Florin Piersic e îndurerat, a transmis un mesaj copleşitor după moartea acesteia.

Florin Piersic a transmis un mesaj emoţionant chiar în ziua în care s-a aflat că Draga Olteanu Matei a plecat dintre noi. A reamintit de rolul ei magistral, de coana Chiriţa. Îi duce dorul şi ei, şi lui Amza Pellea şi lui Gheorghe Dinică. 

"Dragă mea, Dragă şi iar Dragă, ne-ai părăsit! Chiriţă mea şi a poporului ăstuia trist astăzi de plecarea ta, partenera de scenă şi actriţa minunată, eu, mândrul tău - cum m-ai botezat - îţi voi duce lipsa, la fel că şi fratelui tău de o viaţă, Amza Pellea, pe care sper că astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soţ, doctorul Matei. Şi du-le dorul meu lui Moraru şi Dinică. Te iubesc, scumpa mea!", este mesajul scris de Florin Piersic pe pagină să de Facebook.

Actriţa Draga Olteanu Matei a murit la 87 de ani. Era în stare gravă din cauza unei hemoragii digestive

Celebra actriţă s-a stins din viaţă. Medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi unde era internată de câteva zile au anunţat că, în ciuda eforturilor depuse, Draga Olteanu Matei a murit în noaptea de marţi spre miercuri. Draga Olteanu Matei avea 87 de ani. Treptat, starea de sănătate a actriţei s-a degradat, ea având multiple afecţiuni. În cursul zilei de marţi Şefa UPU SMURD Iaşi Diana Cimpoeşu declara că Draga Olteanu Matei era în terapie intensivă cu suport respirator şi hemodinamic, fiind o pacientă ”extrem de fragilă”.

FOTO: Facebook, Click

Mai multe