Mezina Alinei Sorescu şi a lui Alex Ciucu a împlinit 1 an

12 mai 2017   News

Ana Raisa a fost marea sărbătorită a familiei la împlinirea primului anişor de viaţă.

Pe 20 aprilie anul trecut, Alina Sorescu trecea prin mari emoţii în aşteptarea venirii pe lume a celei de-a doua fetiţe a ei şi a soţului său, Alexandru Ciucu. Ana Raisa s-a născut, la fel ca şi sora ei mai mare, Elena Carolina, la o maternitate privată, aducând bucurie întregii familii.

Acum, că a împlinit un anişor, mezina a fost sărbătorită cu fast la petrecerea de turtă. Cea mică a avut un tort aniversar roz - culoarea vedetă în care s-au îmbrăcat toţi cei patru membri ai familiei.

"Ana Raisa împlineşte azi 1 an şi nu-mi dau seama când a trecut timpul. Înţelegeţi probabil sentimentul... La mulţi ani, fetiţa mea, să fii sănătoasă şi fericită! Tati ţi-a pregătit o mică surpriză", a scris emoţionat Alexandru Ciucu pe pagina lui de socializare, chiar de ziua de naştere a fiicei sale.

Pentru decor, s-au folosit baloane în culori pastel şi un candy-bar în aceleaşi tonuri.

"Asa cum cere tradiţia, Raisa noastră a ales de pe tăviţă 3 obiecte care probabil îi vor ghida viaţa: oglinda, peria de păr şi iconiţa. Să îţi poarte noroc, minunea mea!", a scris fericită şi tânăra mămică pe contul de socializare.

Mai multe