Mezina familiei Kardashian, Kylie Jenner, se căsătoreşte?

18 noiembrie 2015   News

O fi zis ea recent ”pas” căsătoriei, însă acest lucru nu înseamnă că nu discută despre asta cu iubitul său, ”anonimul” rapper Tyga.

[caption id="attachment_393476" align="alignnone" width="640"] Kylie Jenner şi Tyga şi-au recunoscut relaţia după ce Kylie a împlinit 18 ani[/caption]

Publicaţia ”E!” a dezvăluit că mezina familie şi iubitul său sunt ”în tratative”. Se pare că cei doi se gândesc să facă pasul cel mare, având în vedere că se înţeleg atât de bine. ”Tyga îşi doreşte să se căsătorească cu Kylie, eventual”, a spus o sursă pentru publicaţia amintită anterior.

Cu toate acestea, cei doi nu se grăbesc să ajungă la altar, căci aşteaptă ca mezina familiei Kardashian să mai crească puţin. ”Au discutat despre asta, însă vor să se întâmple când Kylie mai creşte puţin. Relaţia lor evoluează frumos.”, a declarat o sursă.

”El crede că ea este cea mai frumoasă femeie din lume şi mereu îi spune asta. Tyga petrece foarte mult timp cu Kylie. Le place să vadă filme, să gătească împreună şi, pur şi simplu, să stea unul cu celălalt. Sunt persoane care nu-şi doresc să fie în atenţia tuturor. Tyga este foarte apropiat de familia lui Kylie şi îi place să petreacă timpul cu ei.”, a mai spus acea sursă.

Nu este prima dată când se pune ”problema” căsătoria în relaţia celor doi. Ne amintim că în decembrie 2014, Kylie s-a văzut nevoită să dezmintă zvonurile privind o căsătorie şi o sarcină.

Mai multe