Mezina lui Barak Obama, ținută super îndrăzneață. Tânăra și-a etalat cu mândrie bijuteria din buric

5 decembrie 2022   News

Sasha Obama își etalează cu mândrie piercing-ul sclipitor din buric. Mezina fostului președinte american este o domnișoară în toată regula.

Cea mai mică fiică a fostului cuplu prezidențial Barack și Michelle Obama este acum o domnișoară în toată regula, care-și asumă feminitatea.

Sasha Obama a fost surprinsă cu o ținută foarte îndrăzneață, la Los Angeles. Încălțată sport și cu abdomenul la vedere, mezina lui Barack și Michelle Obama și-a văzut liniștită de treabă. Tânăra a avut de altfel o ținută foarte comodă, formată din jeanși lejeri, tricou, sandale și un cojoc ușor. Deși americanii au intrat în febra pregătirilor de Crăciun, această zonă a Americii este călduroasă, iar sărbătorile de iarnă le poți face liniștit în șlapi. Chiar în urmă cu câteva zile, tânăra a fost fotografiată în sandale.

Sasha Obama este o împătimită a bijuteriilor, fata expunându-și mândră bijuteria din buric, inele de pe degete, colierele, cerceii și strasurile de pe unghii. Ea s-a întâlnit și cu o prietenă în campusul USC.

Sasha Obama are și un iubit, care a primit binecuvântarea celebrilor săi părinți Barack și Michelle Obama. Într-un interviu la Robin Roberts, fosta Primă Doamnă a SUA a dat detalii legate de viața amoroasă a fiicelor Sasha (21 ani) și Malia (24 de ani). Michelle Obama a subliniat că fetele au fost educate atent, crescute de un tată grijuliu, nu absurd. Drept pentru care Sasha și Malia Obama au avut permisiunea să-și facă și iubiți.

Fostul cuplu prezidențial a aniversat acum două luni, 30 de ani de mariaj.

„La mulți ani bărbatului pe care îl iubesc! Ultimii 30 de ani au fost o aventură și sunt recunoscătoare că te-am avut alături de mine. În cinstea unei vieți împreună. Te iubesc, Barack Obama!“ a fost declarația publică făcută de fosta Primă Doamnă soțului său, la aniversarea celor 30 de ani de căsnicie.

La rândul său, fostul președinte american a notat câteva rânduri cu dedicație pentru jumătatea sa, pe contul său de Instagram: „Miche, după 30 de ani, nu știu de ce tu arăți exact la fel și eu nu. Știu însă că am câștigat la loterie în acea zi - că nu puteam cere un partener de viață mai bun. La mulți ani, iubito!“.

Ambele declarații au strâns milioane de aprecieri de la fanii lor internauți, care s-au bucurat și de cele două imagini alb-negru postate de cei doi parteneri de la căsătoria lor, din octombrie 1990.

Foto: Profimedia și Instagram

Mai multe