„Mi-a luat mult timp să pot spune public că sunt gay”. Cântărețul s-a confesat după ani de tăcere

27 iulie 2023   News

Cântărețul japonez Shinjiro Atae a recunoscut că este homosexual.

În timp ce vorbea în fața unei mulțimi de aproximativ 2.000 de fani la un eveniment organizat miercuri seară la Line Cube Shibuya din Tokyo, cântărețul Atae și-a dezvăluit sexualitatea, spunându-le mai întâi celor prezenți: „Vă respect și cred că meritați să auziți asta direct de la mine", potrivit The New York Times.

Ulterior, într-o postare pe Instagram, el a vorbit despre orientarea lui sexuală: „Pentru toți fanii mei, astăzi a fost o zi foarte specială pentru mine. Ani de zile, m-am luptat să accept o parte din mine... Dar acum, după toate prin câte am trecut, am în sfârșit curajul să mă deschid în fața voastră despre un anume subiect. Sunt homosexual. Mi-a luat mult timp să pot spune că sunt gay. Nu puteam să mi-o spun nici măcar mie însumi.

Cu toate acestea, am ajuns să realizez că este mai bine, atât pentru mine, cât și pentru oamenii la care țin, inclusiv pentru fanii mei, să trăiesc viața în mod autentic decât să trăiesc o viață în care să nu accept niciodată cine sunt cu adevărat. Sper ca oamenii care se luptă cu același sentiment să găsească curaj și să știe că nu sunt singuri. Am organizat acest eveniment astăzi pentru că am vrut să vă spun direct. Pentru cei care nu au putut participa, voi publica mâine discursul meu integral pe site-ul meu, astfel încât să puteți auzi vestea cu propriile mele cuvinte. 

Când mă gândesc la munca mea în industria de divertisment și la multele lucruri pentru care sunt recunoscător, prima care îmi vine în minte este relația cu fanii mei. Vă mulțumesc din suflet pentru că mi-ați fost alături de-a lungul anilor. De asemenea, aș dori să mulțumesc familiei mele, prietenilor, membrilor staff-ului și colegilor mei din AAA pentru că mi-au oferit tot sprijinul lor pe parcursul acestui proces. SHINJIRO”, a transmis starul. 

Atae a cântat timp de două decenii alături de AAA, un grup pop japonez, înainte de a se lansa într-o carieră solo. Recentul său anunț a coincis cu lansarea noului său single "Into the Light", ale cărui încasări vor fi donate primului centru LGBTQ permanent din Japonia, Pride House Tokyo, și ReBit, un grup de sprijin pentru tinerii LGBTQ, potrivit unui comunicat transmis către People

Foto: Instagram

Mai multe