Mia Farrow şi-a abuzat copiii?

3 octombrie 2017   News

Moses Farrow, fiul adoptat de Woody Allen şi Mia Farrow, a făcut o serie de acuzaţii uluitoare la adresa actriţei

Mia Farrow şi fiica Dylan

Moses susţine că Mia ar fi fost violentă cu copiii săi şi, mai mult, că ar fi instruit-o pe Dylan, sora lui de asemenea adoptată, să declare că ar fi fost abuzată sexual de Woody Allen. Decalraţiile şocante au fost făcute în timpul unei discuţii a lui Moses cu Eric Lax, care a scris o carte despre Woody, carte din care New York Times a obţinut nişte extrase.

Moses Farrow

Oare atât de mare să fi fost ura Miei Farrow împotriva lui Woody Allen - cu care a avut o relaţie de 13 ani, în timpul căreia a jucat în tot atâtea filme?! Atât de mult să-şi fi dorit Mia să se răzbune încât a convins-o pe Dylan să-şi acuze fals tatăl? Vorbim, desigur, de acuzaţia făcută acum trei ani, într-o scrisoare deschisă. „Care e filmul tău favorit regizat de Woody Allen? Înainte să răspunzi, ar trebui să ştii asta: pe când aveam 7 ani, el m-a luat de mână şi m-a dus într-un pod îngust ca un dulap, la etajul întâi al casei noastre. Mi-a spus atunci să mă întind pe spate şi să mă joc cu trenul electric al fratelui meu. Apoi m-a molestat“, a scris Dylan în februarie 2014 pentru site-ul New York Times.

Dacă Moses are dreptate şi Dylan a fost convinsă de Mia Farrow să spună aceste lucruri, atunci acesta ar fi putut fi răzbunarea Miei fiindcă relaţia ei cu regizorul s-a încheiat în 1992, atunci când a descoperit că el întreţinea pe ascuns o relaţie sexuală cu fiica ei adoptată de 21 de ani, Soon-Yi. Între timp, Allen şi Soon-Yi s-au căsătorit, dar asta n-a putut opri controversa din jurul cuplului considerat incestuos de către mulţi.

Woody Allen şi Soon-Yi

Oare ce alte dezvăluiri a mai făcut Moses pentru Eric Lax? "Acum, că nu mai trăiesc cu teama aceea îngrozitoare că mama mea mă va respinge, mă simt liber să mărturisesc, în sfârşit, cum m-a spălat pe creier Mia Farrow", a fost una dintre declaraţiile absolut surprinzătoare ale lui Moses pentru cartea lui Lax.

"Moses s-a rupt de întreaga lui familie, inclusiv fosta lui soţie, care era însărcinată când a părăsit-o", a spus, în replică, Mia. "Mă şochează şi mi se rupe inima să constat că a fost în stare să inventeze aşa ceva. Poate a făcut-o ca să fie pe placul lui Woody. Nouă ne este, însă, în continuare foarte dor de el", a adăugat actriţa.

Mai multe