Michael Buble şi soţia însărcinată, radioşi pe covorul roşu de la un eveniment muzical

27 martie 2018   News

Au trecut printr-o perioadă foarte grea, fiul cel mare al lor fiind diagnosticat cu cancer  la ficat, reuşind să se vindece în mod spectaculos. Michael Buble şi soţia sa, actriţa Luisana Lopilato, sunt din nou cu zâmbetul pe buze. Nu doar că au un copil sănătos care a scăpat de o boală cruntă, ci îşi vor mări şi familia.

Vor deveni părinţi pentru a treia oară. Buble şi partenera sa radiază de fericire, semn că viaţa a fost foarte darnică cu ei. Cei doi au confirmat faptul că vor deveni din nou părinţi prin prezenţa pe covorul roşu de la un eveniment muzical. Au apărut în haine de gală la Premiile Juno din Vancouver, Canada, sâmbătă noaptea, iar Luisana, 30, şi-a etalat burtica de gravidă într-o rochie super sexy. A purtat negru, o creaţie de seară care i-a pus în valoarea bustul generos, dar şi burtica care prinde contur.

Blonda este gravidă în patru luni, aşa că în vară ea şi Micheal îi vor ura bun venit pe lume bebeluşului cu numărul 3 care se anunţă a fi o fetiţă. Cei doi s-au căsătorit în 2011 şi mai au doi băieţi - Noah (4) şi Elias (2).

Foto: Getty Images

Mai multe