Michael Phelps victorios, încurajat din tribune de iubită şi fiul său

8 august 2016   News

Michael Phelps este din nou pe val. De data aceasta, la Olimpiada de la Rio de Janeiro, unde experimentatul înotător american de 31 de ani a adunat, aseară, încă o medalie de aur, a 19-a a carierei.

Michael Phelps, după proba de ştafetă

Iubita Nicole Johnson şi fiul lui Phelps, Boomer

Purtătorul de drapel al americanilor a participat la ştafeta de 4x100m freestyle a ţării sale şi a adus un aport important la victoria echipei Satelor Unite, cu atât mai mult cu cât celebrul campion n-a mai participat la antrenamente înainte de Olimpiadă, la această probă.

Victoria alături de cei trei coechipieri mai tineri ai săi a fost cu atât mai frumoasă cu cât, din tribune, Michael a fost aplaudat de iubita lui, Nicole Johnson, care l-a ţinut în braţe pe fiul lor, Boomer, în vârstă de patru luni.

Cel mai medaliat sportiv al tuturor timpurilor de la Jocurile Olimpice face parte din echipa de ştafetă a SUA încă din 2004. După Olimpida de la Londra, din 2012, unde americanii au pierdut proba de ştafetă 4x100m în favoarea Franţei, Michael Phleps şi-a dorit revanşa. Şi a obţinut-o aseară, spre încântarea familiei care l-a încurajat din tribune.

Michael Phelps a ajuns la 31 de ani

Nathan Adrian, Ryan Held, Michael Phelps şi Caeleb Dressell

Mai multe