Michelle şi Barack Obama, 26 de ani de mariaj. Ce declaraţii emoţionante şi-au făcut?

4 octombrie 2018   News

N-or mai fi ei prima-doamnă şi preşedinte, dar cu siguranţă relaţia dintre ei nu s-a schimbat odată cu statutul oficial. Ieri, au sărbătorit 26 de ani de mariaj.

Ieri, fosta prima-doamnă a Americii şi fostul preşedinte Barack Obama au sărbătorit 26 de ani de căsătorie, motiv pentru care şi-au făcut declaraţii romantice şi emoţionante pe reţelele de sociliazare.

Cel care a dat startul declaraţiilor a fost Barack Obama, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa soţiei lui. ”La mulţi ani, Michelle Obama. Timp de 26 de ani ai fost un partener extraodinar, cineva care m-a facut constant să râd, şi persoana mea favorită cu care să călătoresc”, este mesajul lui Barack Obama.

Cât despre fosta prima-doamnă a Americii, aceasta i-a întors cuvintele frumoase şi i-a mărturisit că iubirea ei a fost neschimbată în toţi aceşti 26 de ani petrecuţi împreună: ”Îţi mulţumesc Barack Obama pentru 26 de ani de iubire, încredere şi respect şi pentru că eşti bărbatul care m-a ridicat şi onorat întotdeauna. Dar şi pentru fetele noastre minunate. În fiecare zi petrecută cu tine mă gândesc că eşti o adevărată comoară pentru noi”, i-a declarat, romantică, Michelle.

Mai multe