Mihaela Constantinescu, mesaj emoţionant pentru Mihai Constantinescu, fostul ei soţ, la 40 de ani de la prima lor întâlnire. "Nu ne-am despărţit niciodată. Te voi iubi toată viaţa mea!"

28 iulie 2020   News

Mihaela Constantinescu nu poate uita nici astăzi iubirea pe care a trăit-o alături de Mihai Constantinescu. Chiar dacă artistul a ales, la un moment dat, să îşi împartă viaţa cu altcineva, între ei nu a fost loc de ranchiună, iar sentimentele ce i-au legat sunt la fel de puternice şi astăzi.

Vedeta a ales să marcheze printr-un mesaj emoţionant 40 de ani de la prima lor întâlnire. “S-au împlinit 40 de ani de când ne-am cunoscut... şi nu ne-am despărţit niciodată... Trăieşti în sufletul meu, te-am iubit, te iubesc şi te voi iubi toată viaţa mea. Îţi multumesc pentru Lumea Minunată de care ne-am bucurat împreună şi îţi plâng amintirea în fiecare zi”, a scris Mihaela pe o reţea de socializare.

Mihaela a recunoscut, într-un moment al vieţii, că dragostea dintre ei s-a dus atunci când artistul a pus ochii pe Anastasia Lazariuc.

 ”Iubirea noastră s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat că Mihai, pentru prima oară de cînd ne cunoşteam, se îndrăgostise. El a iubit-o mult. Au fost împreună 10 ani. El a adus-o în ţară, i-a obţinut cetăţenia, a obţinut casă pentru ea şi copiii ei, s-a ocupat de carieră ei, Anastasia Lazariuc este ceea ce este astăzi pentru că a existat Mihai Constantinescu.

Dar mă bucur pentru el că a reuşit să se rupă din această relaţie pentru că, în ciuda tuturor păcatelor lui, Mihai este un om sensibil, care are nevoie lângă el de o femeie care să-l înţeleagă”, povestea Mihaela Constantinescu în urmă cu câţiva ani.

Mai multe