Mihaela Rădulescu a lăsat Monaco pentru America. Diva s-a revăzut cu Ayan, fiul său

10 februarie 2022   News

Mihaela Rădulescu petrece timp de calitate în SUA, împreună cu fiul său, Ayan.

Diva se bucură de o pauză binemeritată la New York şi a publicat pe pagina sa de socializare imagini cu tânărul şi chipeşul Ayan Schwartzenberg.

Vedeta este extrem de mândră de unicul său copil şi a postat câteva imagini cu el, inclusiv una de la o sesiune de shopping, în care precizează că acum nu mai fac cumpărături la magazinele de copii. Într-adevăr, tânărul este acum înalt şi seamănă izbitor cu tatăl său.

De asemenea, Mihaela s-a răsfăţat cu delicii culinare la un restaurant aflat la înălţime, într-un zgârie-nori, tot în compania fiului său, dar nu a rezistat nici în faţa unui hot dog autentic.

Diva de la Monaco a notat la cea mai recentă imagine postată eticheta #viatanoua. Rămâne de văzut cât timp va rămâne Mihaela la New York.

Ayan, fiul ei în vârstă de 17 ani, studiază în America. A fost acceptat chiar la două universităţi din SUA. Vedeta se bucură pentru reuşita fiului, dar suferă că nu îl mai are alături de ea pe băiatul său, la Monaco.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache de pe YouTube în vara anului trecut.

Foto: Instagram

Mai multe