Mihaela Rădulescu către Andreea Marin: „Doar la asta suntem egale” VIDEO

28 martie 2017   News

Deja ne-am obişnuit ca în fiecare ediţie „Uite cine dansează” să fie o ploaie de săgeţi între cele două dive. Iată ce şi-au mai aruncat în faţă una alteia, de data aceasta.

Atacul a reînceput în momentul în care Mihaela Răduleascu a vorbit despre eşecurile în dragoste „Numărându-şi” divorţurile, prezentatorea i-a atras atenţia juratei că şi ea are câteva la activ: „Amândouă suntem campioane la căsnicii şi divorţuri, dar tot, până la urmă, găsim dragostea”. Replica acidă a Andreei nu a întârziat să apară: „Eu caut să urc pe podium în alt fel!”. „Dar eşti pe podium, suntem la egalitate. Cred că e singurul capitol la care suntem la egalitate”, a decretat Mihaela Rădulescu. „Nu suntem la egalitate!”, a replicat Andreea. "Amândouă avem câte trei. E trei la trei. La căsnicii, serios, suntem trei la trei!", a insistat gazda show-ului.

În cele din urmă, atacul a fost oprit de Florin Călinescu, care a avut o reacţie pe măsură: „Aaaa! În spate am simţit patru lovituri de tramvai”.

Pe parcurs, Mihaela a mai făcut o referire la relaţia ei cu Andreea: "Sunt juraţii noştri şi îi iubesc pe toţi. Bine, nu chiar pe toţi..."

Mai multe