Mihaela Rădulescu, poziţie incredibilă şi neaşteptată pentru fani! Cât poate fi de flexibilă la 52 de ani: ”Îmi plac zidurile construite din cărămizi, nu din idei preconcepute”

24 august 2021   News

Mihaela Rădulescu este o divă, fără doar şi poate. Şi nu încetează să ne uimească!

De data aceasta, ne-a arătat cât este de flexibilă, într-o imagine neaşteptată, publicată pe contul său de socializare. Mihaela Rădulescu s-a lăsat fotografiată în costum de baie, dar nu în orice poziţie, ci cu capul în jos. Ea stă în mâini şi îşi sprijină picioarele de un perete.

„Au urmat nişte flotări, stretching şi o senzaţie grozavă după ce-am revenit cu picioarele pe pământ:). Îmi plac zidurile construite din căramizi, nu din idei preconcepute”, a scris Mihaela Rădulescu în dreptul fotografiei.

Desigur, comentariile şi aprecierile nu s-au lăsat aşteptate: „Wow…super corp…super formă”, „Wow! Eşti perfectă”, „Femeie, eşti senzaţie”, , „Pfff aşa ceva?! Eşti incredibilă!' „Wow…senzaţională”, sunt câteva dintre mesajele pe care diva de la Monaco le-a primit de la internauţi.

Din toamnă diva de la Monaco revine la TV în România, unde va fi jurat în cadrul emisiunii de succes internaţional ”Masked singer”.

Foto: Instagram

Mai multe