Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, deosebit de eleganţi la gala Living Legends of Aviation

22 ianuarie 2018   News

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au alcătuit, sâmbăta trecută, un cuplu deosebit de elegant la gala premiilor Living Legends of Aviation, care s-au decernat la The Beverly Hilton Hotel din Beverly Hills, Los Angeles.

Mihaela Rădulescu şi Felix, la un eveniment monden

Vedeta de televiziune în vârstă de 48 de ani şi-a însoţit iubitul austriac, care, conform paginii de Facebook a româncei, a primit cea mai înaltă distincţie mondială din domeniu: Legenda Vie a Aviaticii Mondiale.

"Acelaşi titlu l-au mai obţinut câţiva astronauţi care au făcut istorie prin misiunile lor, antreprenori, pionieri, dar şi celebrităţi care au contribuit major la dezvoltarea acestui domeniu: Elon Musk, Harrison Ford, Morgan Freeman, John Travolta, Tom Cruise, Angelina Jolie, toţi piloti fie de avion, fie elicopter", completează Mihaela pe contul ei de Facebook.

După cum ştim, austriacul de 48 de ani a sărit, în 2012, din stratosferă, acolo unde a urcat cu un balon umplut cu heliu, iar în prima parte a coborârii în cădere liberă a depăşit viteza sunetului, atingând 1342,8 km/h.

Nu este de mirare, aşadar, că Mihaela este atât de mândră de logodnicul ei.

Mai multe