Mihaela Rădulescu şi murăturile à la française de la Monaco
Ca orice moldoveancă adevărată, odată cu venirea toamnei vedeta şi-a suflecat mânecile şi s-a pus pe făcut murături ca la mama acasă. Asta chiar dacă acum “acasă” e acum la francezi.
Ca orice moldoveancă adevărată, odată cu venirea toamnei vedeta şi-a suflecat mânecile şi s-a pus pe făcut murături ca la mama acasă. Asta chiar dacă acum “acasă” e acum la francezi.
„M-am săturat să tot poftesc la murăturile de acasă li să dau iama în ele la fiecare vizită în România, aşa că am decis să fac murături…la Monaco“, şi-a motivat Mihaela noul „proiect“ pe pagina ei de Facebook.
„Am găsit greu borcane mari şi n-am reperat patlăgeaua aia verde sau roşie care umplea borcanele din copilăria mea şi nici pepenii mici, cu care aş fi avut o relaţie zilnică, de plăcere şi consum excesiv. Aşa că, luând lecţii de la maestrele din familie, am decis să improvizez şi să împrietenesc, în acelaşi borcan, roşia cu pruna, usturoiul cu mango, felia de pepene roşu cu morcovul, merele cu mărarul uscat, sarea cu portocala, un amărât de ardei aprig cu un ciorchine de strugure şi, după acest patchwork de culori şi arome, am aşteptat cuminte să-şi facă o relaţie trainică şi iute“, a povestit ea pe pagina ei de socializare.
Ce-a ieşit? Cu siguranţă, nişte murături “reloaded”, deh, cu gust de Croazetă. „Doamne, mango-ul murat a devenit campion absolut la aromă şi gust, iar ce-a urmat a fost un spectacol culinar cu care am luat minţile familiei şi prietenilor care au devorat Monaco-murăturile cosmopolite, lângă o placintă cuvioasă cu carne“, s-a lăudat Mihaela cu rezultatul strădaniilor ei culinare.
„Cum spuneam, e uşor să scoţi muierile din Moldova, dar e al naibii de greu să scoţi Moldova din ele", şi-a încheiat ea mesajul.
Foto: pagina personală