Mihaela Rădulescu, viitoare mireasă?

24 aprilie 2017   News

După ce săptămâna trecută s-a speculat că s-ar fi recăsătorit deja, acum un alt detaliu ne dă de bănuit că, de fapt, nunta se apropie.

A fost de-ajuns un singur cuvânt de-al lui Felix Baumgartner pentru ca toţi fanii Mihaelei Rădulescu să devină agitaţi. "Wife" (soţie) din sintagma "my wife knows better" ("soţia mea ştie mai bine"), dintr-o postare glumeaţă a austriacului, a pus pe jar tabloidele, care s-au şi gândit că cei doi s-ar fi căsătorit deja, mai ales că printre tag-uri se afla eticheta „#smartwife”, adică "#soţiedeşteaptă".

Nu e prima dată când Felix Baumgartner şi Mihaela Rădulescu ne fac să ne gândim că sunt în drum spre altar. În urmă cu câteva luni, sportivul a postat pe Instagram o fotografie în care îngenunchea în faţa iubitei sale.

Speculaţiile sunt întreţinute şi de o altă postare, cea a Mihaelei, de acum câteva ore, în care diva apare purtând o bluză pe care scrie "bride to be" ("viitoare mireasă").

La cât de bine se înţeleg şi se completează, suntem convinşi că acesta ar fi pasul firesc pentru amândoi şi, cine ştie, poate de data asta va fi cu noroc pentru Mihaela!

Mai multe