Mihai Bobonete: „Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta”

25 noiembrie 2020   News

Are succes, dar peste asta a şi sacrificat foarte multe lucruri. Mihai Bobonete rămâne unul dintre actorii carismatici din România, iar asta indiferent de rolurile jucate sau de apariţiile electrizante din show-urile de stand-up comedy şi de improvizaţie.

Pe lângă carieră, Bobonete are o familie minunată şi un hobby, pescuitul, aşa că încearcă să nu stea prea multă vreme departe de luciul apei. Despre cum reuşeşte să le împace pe toate şi care a fost preţul plătit pentru succes, Mihai Bobonete a vorbit în emisiunea moderată de Irina Păcurariu, „Reţeaua de idoli”, de pe TVR2.

„Multă lume crede că am noroc, fac ce-mi place şi iau şi bani pentru asta. Lumea nu ştie că filmăm pentru serial 10 luni /an, 10 ore/zi, şi că în rest fac spectacole, pregătesc subiecte, muncesc. Îmi amintesc cum într-o seară, venisem acasă după o zi de filmări, o văd pe Maria, fii-mea, cum trece prin faţa mea şi o întreb pe soţie: De când merge Maria?, astea sunt momentele pe care le pierzi pentru ceea ce se cheamă carieră şi nu se mai întorc niciodată....”, îşi aminteşte Mihai Bobonete.

„Surprinzător, deşi discuţia noastră a fost, în mare parte, pe barca lui de pescuit, am ajuns să îl invocăm pe Neagu Djuvara sau pe George Enescu, ne-am întors în copilăria lui de la Giurgeni şi l-am auzit explicând cu patimă ce importantă e educaţia pentru copiii de astăzi, inclusiv pentru ai lui”, a spus realizatoarea Irina Păcurariu.

Mai multe