Mihai Constantinescu: "A fost o operaţie foarte complicată"

19 octombrie 2017   News

La o săptămână de la intervenţia chirugicală pe cord, artistul se simte bine şi urmează să fie externat.

Mihai Constantinescu a traversat o nouă cumpănă în viaţa lui, după ce a suferit o nouă operaţie pe inimă, de schimbare a valvei mitrale.

"În urmă cu şase luni am planificat această intervenţie (...). N-a fost nicio urgenţă, a fost o treabă previzibilă şi trebuia s-o fac în momentul în care eram eu foarte bine şi să rezolv o treabă care să nu mă mai ducă niciodată la complicaţii", a explicat artistul pentru "Răi, da' buni".

"Nu mi-ar fi plăcut niciodată să mă îngraş, să fiu puţin prezentabil, să fiu dizgraţios", a spus Mihai Constantinescu, care a avut mereu grijă de alimentaţie şi să ducă un trai sănătos.

"A fost o operaţie foarte complicată şi faptul că am ieşit cu bine din această intervenţie înseamnă că am avut de-a face cu îngeri adevăraţi. Practic, operaţia a durat şase ore, dar pentru că am avut o sângerare, m-au întors înapoi şi au mai stat două ore cu mine. Şi, după aşa ceva, incredibil uite că sunt foarte bine, vorbesc... (...) Am stat patru zile la terapie intensivă, acum sunt în salon. (...) Simona (soţia sa, n.r.) a fost disperată", a mai povestit artistul pentru Antena Stars.

Mai multe