Mihai Mărgineanu, diagnosticat cu coronavirus: "Mi-a fost rău şi nu mi-a plăcut"

17 mai 2021   News

Mihai Mărgineanu s-a îmbolnăvit de coronavirus cu o zi înainte să plece în vacanţă. Artistul a ajuns la Matei Balş, apoi starea lui s-a agravat.

“A fost o lună ciudată! În jur de15 aprilie m-am infectat cu sars-cov (adică am făcut Covid) exact înainte cu o zi să plec în vacanţă cu ai mei. Fara simptome, o forma uşoară şi fără complicaţii, am mers la "Matei Balş" pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar şi pe mine, şi s-a decis că sunt în regulă.

Am fost chiar foarte placut impresionat de organizarea medicală şi spitalicească de la Balş. După aia mi-a fost rău şi nu mi-a plăcut. M-a durut capul şi m-am simtit mahmur mai multe zile . Dar am urmat un protocol medical, am dormit, am râs mult cu fiica mea şi cu mama, adica Ea ( că şi Ea a comis-o cu aceeaşi boală şi acelaşi tratament).

După care ne-a trecut! Am plecat cu toate alea în ordine şi cu masca pe meclă pe unde a vrut muşchiul nostru. A fost frumos şi cu succes!”

Acum, artistul reîncepe filmările la Las Fiebinţi. "Cred ca e interesant ca de maine incepem filmarile pentru sezonul 19 -LasFierbinti, si ca de sambata incep cantarile de muzica popularo-folclorico-urbano-pevesel, la care eu si trupa de "reale succesuri" ne miscam ca pestii in apa. Hai ca se termina si incepe!”

Mai multe