Mihai Trăistariu: "Îmi pare rău că am pozat în chiloţi" FOTO & VIDEO

10 martie 2017   News

După eşecul de la Eurovisionul de anul acesta, artistul a recunoscut că a apelat şi la metode mai puţin ortodoxe pentru a-şi creşte popularitatea.

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos, Mihai Trăistariu a vorbit deschis despre

"Cariera unui artist nu e totdeauna sus şi evident că ajungi într-un con de umbră. În momentul acela, simţi nevoia să faci ceva ieşit din comun. Şi atunci dacă vă amintiţi pozele alea tâmpite în chiloţi a fost o nebunie pe care eu acuma o regret. Eu am vrut un boom de presă, s-a întâmplat, am şocat, am vrut să revin cumva în atenţie, să se vorbească iar de mine. Nu sunt singurul care a apelat la tertipuri de acest fel".

Cu toate acestea, Mihai Trăistariu a avut şi beneficii de pe urma acestei nebunii. "A fost o pauză de aproape un an, după care o firmă de underwear mi-a cerut să fac poze. Îţi spun cinstit, am luat 10.000 de euro şi 23 de perechi de underwear şi mi-au zis toată vara trecută să-mi fac poze. Nici nu-mi mai făceam selfie-uri, îi puneam pe alţii să mă pozeze."

Totuşi, el consideră că nu e tocmai imaginea pe care vor s-o vadă fanii lui. "Mi-am asumat-o, nu mi-a fost nici jenă, dar pentru fanii mei şi publicul meu a fost puţin aiurea şi am fost destul de condamnat. Acum vreau să înţeleagă lumea că s-a încheiat capitolul şi că nu va mai fi aşa ceva, pentru că eu sunt un tip cuminte, OK, devreme acasă..."

Mai multe