Mihai Trăistariu, invitat de suedezi să-i reprezinte la Eurovision

20 ianuarie 2015   News

E una dintre cele mai bune voci ale României şi a câştigat locul 4 la Eurovisionul din 2006. Acum, chiar dacă nu mai e la fel de difuzat în ţară, artistul român e curtat de suedezi pentru Eurovisionul de anul acesta.

E una dintre cele mai bune voci ale României şi a câştigat locul 4 la Eurovisionul din 2006. Acum, chiar dacă nu mai e la fel de difuzat în ţară, artistul român e curtat de suedezi pentru Eurovisionul de anul acesta.

Mihai Trăistariu e din nou în cărţi pentru Eurovision. Şi nici nu e nevoit să treacă prin furcile caudine ale selecţiei naţionale de la noi. Căci e deja cerut peste hotare, în Suedia, ţară al cărei concurent va intra direct în finală. Mihai a primit o mulţime de propuneri de piese, via e-mail, iar acum singura lui dilemă este să o aleagă pe cea potrivită.

„Incredibil! Uite cum arată azi dimineaţă e-mail-ul meu... 15 piese noi - pentru mine - toate pentru Eurovision!“, a împărtăşit Mihai cu fanii săi vestea cea bună. „Străinii ăştia s-au pus pe treabă mai ceva ca românii... Acum două zile am dat interviu unui site din Irlanda, dedicat Eurovision-ului... Le-am povestit că vreau să mă întorc la Eurovision, din dorinţa de a aduce României locul I“, s-a confesat el pe contul său de Facebook.

„Le-am dat următoarea temă: orice compozitor - fie deja consacrat, fie tânăr şi dornic de afirmare – să-mi trimită o piesă, care crede el că ar fi mai BOMBĂ decât «Tornero»“, a mai spus el, făcând referire la piesa cu care a câştigat locul 4 în 2006.

„Aşa se face că m-am trezit azi cu e-mail-ul plin de piese proaspete, de la o companie din Suedia care produce hituri pe bandă, gata concepute pentru Eurovision. În afară de astea 15 mai am de câteva zile alte 2 piese primite tot pe e-mail de la un spaniol şi încă una de la un român. În total până acum 18 piese“, mai spune cu mândrie Mihai Trăistariu.

„Şi-acum vine întrebarea: eu cu cine votez? Adicătelea... pe care s-o aleg? Sau, mai bine zis... pe ce criterii să aleg piesa? Poate mă ajutaţi voi !“, a mai scris el pe contul său de socializare, apelând la ajutorul fanilor săi.

Foto: pagina personală

Mai multe