Mike Tyson a aruncat-o din maşină pe Naomi Campbell!

3 septembrie 2020   News

Nu este o glumă. Povestea a ieşit la iveală chiar pe canalul de YouTube al lui Naomi Campbell, care a stat de vorbă cu comediantul Chris Rock

Acest episod arată că atât Mike Tyson, cât şi Naomi Campbell sunt firi cu adevărat vulcanice. Totul s-a întâmplat pe vremea când cei doi au avut o scurtă relaţie, în 1987. Legătura lor este una dintre acele poveşti între celebrităţi care se întâmplă să nu ajungă în tabloide. Ea a fost, însă, prima oară dezvăluită chiar în cartea lui Rory Holloway, prietenul şi managerul lui Tyson. Naomi şi boxerul s-au cunoscut la o petrecere, iar Rory povesteşte extrem de amuzant momentul: "Venisem la party ca să am grijă ca Mike să nu dea de necazuri. Când mă uit ce face, a trebuit să mă frec la ochi: stătea de vorbă chiar cu Naomi Campbell, care bulversa lumea modei la acel moment cu pielea ei de abanos şi picioarele interminabile. La un moment dat, eu le-am ţinut băuturile şi Mike îmi zice că se duce până la baie, când o văd pe Naomi că îl urmează. La naiba! M-am aşezat în faţa uşii ca să le zic oamenilor că e ocupată baia", scrie Holloway.

Continuarea poveştii? Cei doi nu aveau cum să ducă mult timp relaţia, fiind temperamentali şi foarte geloşi. Iar Chris Rock şi-a amintit un astfel de moment în discuţia de pe YouTube cu Naomi, avută chiar marţea aceasta. "Dacă îmi aduc bine aminte, Mike te-a împins din maşină într-o noapte, chiar în timp ce conducea. Îl scosesei din minţi de gelozie fiindcă îi dădusei unui tip numărul tău de telefon", a spus Chris. Reacţia lui Campbell? "Eşti sigur că nu eu l-am împins din maşină, de fapt?", a spus ea râzând. "Asta dacă într-adevăr m-am urcat în maşină cu el. Dar e bine că azi suntem oameni maturi amândoi şi ne înţelegem ca în familie. Mă bucur să văd că a evoluat aşa frumos, a înflorit. Dar acelea au fost vremuri nebune în New York. Nu ne mai putem întoarce la ele", a adăugat Naomi.

Foto: Instagram

Mai multe