Mila Kunis s-a autocaracterizat şi a vorbit despre relaţiile ei: „Am distrus tot. Am fost o idioată“

24 iulie 2018   News

Timp de nouă ani, Mila Kunis s-a iubit cu Macaulay Culkin, însă relaţia celor doi s-a terminat în anul 2011, iar artista spune că ea este de vină pentru toate lucrurile urâte care s-au întâmplat în trecut.

„Ne-am despărţit forte urât. Foarte, foarte, foarte urât! Eu am distrus tot. Eram o idioată la 20 de ani şi recunosc acest lucru. Mi-a luat ceva timp până să realizez, însă acum sunt conştientă că eram o idioată. Îmi ascum acest lucru. Este foarte urât ce am făcut şi este foarte urât cum am făcut. După ce ne-am despărţit şi am rămas singură, m-am tot gândit la tot şi la toate şi m-am reorganizat“, a spus Mila Kunis despre finalul relaţiei pe care a avut-o cu Macaulay Culkin.

Invitată la Armchair Expert, actriţa a spus că pune totul pe seama vârstei şi că acum poate spune cu sinceritate: „Aveam 20 de ani, atâta puteam atunci, doar atât ştiam“.

După ce a vorbit despre relaţia cu actorul din „Singur acasă“, Mila Kunis a dezvăluit şi cum a reacţionat mama ei atunci când a anunţat-o că noul ei iubit este Ashton Kutcher. Actriţa a afirmat că mama ei i-a spus nervos, în rusă, că nu îi vine să creadă, iar Mila crede că această reacţie a fost din cauza divorţului prin care actorul trecuse cu Demi Moore. „Mult timp, relaţia noastră a fost secretă, iar din această cauză ne-am pierdut mulţi prieteni“, a concluzionat Mila Kunis.

Mai multe