Miley Cyrus a renunţat la marijuana. Ce se pregăteşte să facă artista de a luat această decizie?

16 iunie 2017   News

Invitată recent în emisiunea lui Jimmy Fallon, Miley Cyrus a dat o veste mare. Cântăreaţa a vorbit deschis despre consumul de marijuana şi a recunoscut că a renunţat la a mai fuma. Dacă credeaţi că s-a cuminţit, ei bine, motivul este altul. Se pregăteşte să facă ceva important în viaţă şi a divulgat totul la show-ul de miercuri seara.

Miley Cyrus nu se pregăteşte să devină mamă, aşa cum a mai speculat presa internaţională, ci decizia de a se abţine din fumat iarbă vine ca un moment de respiro şi de seriozitate în timp ce se pregăteşte să îşi lanseze cel de-al şaselea album muzical. Artista de 24 de ani a declarat: "Acest album este cel mai important de până acum, aşa că am vrut să mă asigur că sunt super serioasă şi lucidă în modul în care gândesc şi vorbesc. "

Fostul star din Hannah Montana, care a lansat deja două piese - Malibu şi Inspired - şi care se regăsesc pe albumul următor, a recunoscut că a fost "foarte implicată" pe timpul  înregistrătilor. "Spun asta de fiecare dată, dar mi-a plăcut să înregistrez acest album atât de mult!" Cântăreaţa a vorbit şi de vechile sale obiceiuri, recunoscând în faţa lui Fallon: "Nimeni nu a murit vreodata din cauza marijuanei, dar nimeni nu a fumat atât de mult ca mine!"

Nu este pentru prima dată când Miley vorbeşte despre consumul de marijuana într-un show tv, spunndu-i lui Fallon că "are mereu acest coşmar că iau o supradoză de marijuana în timp ce este invitată la emisiunea Saturday Night Live." Luna trecută, Cyrus a declarat la Billboard că schimbarea stilului său de viaţă a avut un impact semnificativ asupra modului în care ea vede oamenii din jurul său: "Îmi place să mă înconjor de oameni care mă fac să mă simt mai bine, să evoluez. "

Foto: Captură The Tonight Show Youtube

Mai multe