Miley Cyrus a revenit la atitudinea de fată rea. Cum a pozat după Grammy

31 ianuarie 2018   News

S-a zvonit că s-a căsătorit în secret cu iubitul său,  Liam Hemsworth şi de atunci excentrica Miley Cyrus părea că s-a mai cuminţit. Renunţase la apariţiile publice şocante în ţinute extravagante şi opta pentru outfituri mult mai clasice. La fel s-a întâmplat şi la cel mai recent eveniment de premiere a muzicii, Grammy, când artista în vârstă de 25 de ani a apărut ca o prinţesă, într-o rochie roşie, cântând alături de legendarul Elton John.

Cu toate că presa internaţională băga mâna în foc că artista a trecut peste perioada de răzvrătire din viaţa ei, se pare că lui Miley nu i-a plăcut eticheta de fată cuminte. Cântăreaţa a impovizat o şedinţă foto în care să-şi anunţe fanii că nu s-a schimbat şi că fata rea se întoarce: "Scorpia se întoarce". Îmbrăcată într-o salopetă scurtă şi sclipicioasă şi încălţată cu o pereche de cizme până la genunchi din acelaşi material, Miley s-a fotografiat înainte de a urca din nou pe scenă alături de Elton John, la concertul tribut de marţi seara. 

După duetul muzical de la Premiile Grammy, John le-a scris fanilor de pe reţelele de socializare că se bucură că a avut-o alături de el pe Miley: "Sunt atât de emoţionat că am cântat alături de Miley Cyrus noaptea trecută. Mă simt fericit că am împărţit scena cu o artistă adevărat. Cred că este minunată şi a arătat fantastic", le-a spus el prietenilor virtuali. 

Iată cum s-a fotografiat Miley Cyrus!

Foto: Instagram

Mai multe