Miley Cyrus, cu posteriorul la vedere pe covorul roşu. A purtat cea mai decoltată rochie

8 mai 2018   News

Luni seara a fost una glamour pentru că vedetele s-au reunit pentru cel mai important eveniment vestimentar din an, supranumit Oscarul ţinutelor, la Metropolitan Museum of Art din New York.

Iar Miley Cyrus a gafat cu ţinuta aleasă pentru a defila pe covorul roşu. Pe lângă faptul că nu a respectat tema impusă la MET Gala, haine inspirate din biserica catolică, cântăreaţa de 25 de ani a lăsat totul la vedere.

A purtat cea mai decoltată rochie, una care nu s-a pottrivit prea bine pe forma corpului său.

După 3 ani de absenţă de la eveniment, Miley a revenit pe covorul roşu, iar prezenţa sa nu a fost deloc apreciată. A fost luată în colimatoriu de criticii de modă pentru că a purtat o ţinută care nu a avantajat-o. Ba mai mult, i-a lăsat la vedere o bună parte din posterior, dar şi sânii.

Iar pe lângă asta, Miley nu are silueta de model potrivită pentru o astfel de rochie. Creaţia cu trenă, foarte decoltată pe spate, dar şi în partea din faţă, i-a lăsat la vedere braţele deloc lucrate la sală, dar şi grăsimea de pe spate. A venit singură la eveniment, lăsându-l pe logodnicul său, Liam Hemsworth, acasă. 

Foto: Getty Images

Mai multe