Miley Cyrus, îmbrăcată de gală şi cu păr la subraţ!

18 iunie 2015   News

Îi place să şocheze şi face asta oriunde se poate, aşa că nici această ocazie nu a fost una ratată. Vorbim despre Miley Cyrus, bineînţeles, şi despre apariţia sa scandaloasă în cadrul galei amfAR 2015. Pop-starul a ţinut morţiş

Îi place să şocheze şi face asta oriunde se poate, aşa că nici această ocazie nu a fost una ratată. Vorbim despre Miley Cyrus, bineînţeles, şi despre apariţia sa scandaloasă în cadrul galei amfAR 2015. Pop-starul a ţinut morţiş să-şi impună punctul de vedere la prestigioasa gală, care a avut loc la Spring Studious din New York.

Dacă s-a făcut de râs sau nu rămâne de văzut, cert este că Miley nu pierde ocazia de a ieşi în evidenţă, indiferent de ce este nevoie pentru a face acest lucru. De exemplu, la gala amfAR a apărut într-o rochie de satin, roşie, şi cu păr la subraţ.

Probabil o să spuneţi că a fost o gafă, însă aflaţi că nu! Situaţiunea a fost pe cât se poate de provocată! Miley a afirmat că doreşte ca acest lucru să devină normal şi că simte că există o presiune prea mare pusă pe femei pentru a se epila tot timpul. Cu aceeaşi ocazie, ea a militat şi pentru drepturile transsexualilor, şi pentru acceptarea lor în societate, motiv pentru care s-a pozat alături de mai mulţi transsexuali.

Sursa foto: Instagram / Getty Images

Mai multe