Miley Cyrus, răsfaţată de iubit. Iată ce cadou preţios a primit de ziua ei!

24 noiembrie 2016   News

Ieri, frumoasă cântăreaţă a împlinit 24 de ani. Şi cum o zi atât de specială nu putea trece fără a fi marcată, logodnicul Liam Hemsworth, dar şi apropiaţii aristei, i-au pregătit lui Miley o serie de surprize.

Liam a fost primul care i-a urat „La mulţi ani” lui Miley

Contul de Instagram al lui Miley este dovada clară că artista a fost, ieri, în centrul atenţiei. Logodnicul Liam este primul care i-a urat toate cele bune cântăreţei şi cel care, bineînţeles, i-a bucurat inima dăruindu-i un inel.

Nu, nu era un inel de logodnă, căci pe acela Miley l-a primit mai demult, dar a fost unul la fel de deosebit, pe care artista l-a îndrăgit numaidecât. ”La mulţi ani, îngerului meu favorit”, este mesajul plin de emoţie ce însoţea cadoul lui Miley de la logodnicul său.

Inelul pe care l-a primit de la logodnicul său

Ulterior, Miley a postat o imagine în care apare purtând respectivul inel, mărturisind că a fost chiar impresionată de alegerea logodnicului ei. ”Uitaţi-vă la acest inel curcubeu. Întotdeauna ai ştiut să-mi faci degetele de copil să strălucească. PS: observaţi ce frumos l-a ambalat”, este mesajul postat de artistă, drept mulţumire.

Urmăriţi galeria pentru mai multe imagini surprinse de ziua lui Miley Cyrus!

Mai multe