Miley Cyrus s-a căsătorit? Sora ei s-a dat de gol!

14 martie 2017   News

De câteva luni se tot vorbeşte despre planurile de nuntă ale lui Miley Cyrus şi ale lui Liam Hemsworth. Iar, recent, s-a spus chiar şi că cei doi s-au şi căsătorit în secret. Ei bine, sora artistei a ţinut să facă anumite precizări în cazul de faţă.

S-a zvonit că s-au căsătorit în secret

Totul a pornit de la faptul că sora şi tatăl artistei au postat, joi, fiecare câte o poză cu Miley zâmbind într-o rochie albă, lângă care au scris mesaje de felicitare. ”Sunt atât de fericit când eşti tu fericită”, este mesajul care i-a făcut pe fanii internauţi ai artistei să creadă că s-a căsătorit cu logodnicul Liam Hemsworth.

Fotografia care a creat isterie

De aceea, Noah Cyrus a fost intrebată de către jurnaliştii de la ”Entertainment Tonight” dacă nu cumva sora sa s-a căsătorit între timp. ”Nu e căsătorită”, a fost mesajul scurt pe care Noah a ţinut să-l transmită celor interesaţi de soara maritală a surorii sale. Cât despre viitorul soţ al suroriile sale, Noah a avut doar cuvinte de laudă. ”Îl iubesc!”, a spus tânăra artistă atunci când a fost întrebată de viitorul cumnat.

Familie de artişti.

Şi Billy Ray a ţinut să precizeze că fiica sa nu s-a căsătorit. ”Sunt doar câteva fotografii reuşite pe care s-a întâmplat să le facă îmbrăcată fiind într-o rochie albă”, le-a spus, vineri, Billy jurnaliştilor de la UsWeekly. Aşadar, vom mai avea de aşteptat puţin până ce o vom vedea pe Miley Cyrus în rochie de mireasă, la braţul lui Liam Hemsworth.

foto: Twitter / Instagram

Mai multe