Miley Cyrus, surprinsă sărutându-se pasional cu altă femeie!

2 iulie 2015   News

Miley Cyrus a căzut în extrema cealaltă! După ce şi-a încheiat relaţia cu Patrick Schwarzenegger, iată că artista a schimbat macazul şi s-a dat pe femei. Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani a fost surprinsă de paparazzi săruntându-se pasional cu

Miley Cyrus a căzut în extrema cealaltă! După ce şi-a încheiat relaţia cu Patrick Schwarzenegger, iată că artista a schimbat macazul şi s-a dat pe femei. Cântăreaţa în vârstă de 22 de ani a fost surprinsă de paparazzi săruntându-se pasional cu modelul Victoria`s Secret, Angel Stella Maxwell.

Este adevărat că recent a declarat că este bisexuală, dar nu ne aşteptam atât de curând s-o vedem pe Miley în această ipostază. În fotografiile apărute pe Dailymail.com, cântăreaţa pare de-a dreptul cucerită de Îngeraşul Victoria Secret. Mai mult de atât, judecând după aceste imagini, cântăreaţa pare că şi-a asumat această relaţie, din moment ce nu a încercat în niciun moment să se ascundă.

Potrivit unor apropiaţi, cele două s-au cunoscut prin prietenul şi totodată asistentul cântăreţei, Cheyne Thomas.

Cu toate acestea, Stella a declarat într-un interviu revistei V că a cunoscut-o pe celebra cântăreaţa prin intermediul aplicaţiei Grindr, o platformă de dating pentru gay.

Stella a mai apărut în preajma lui Miley şi-nainte, în Las Vegas şi în Texas, însă nimic nu a trădat natura relaţiei.

Sursa foto: Twitter / Instagram

Mai multe