Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi, nuntă italiană de poveste! Ce rochie fabuloasă a avut mireasa

3 octombrie 2024   News

Opulență la nunta europeană a fiului lui Jon Bon Jovi cu Millie Bobby Brown! Starul din The Stranger Things și iubitul ei au spus pentru a doua oară „Da” în Italia, de data aceasta.

Cadrul natural a fost de vis.

În tandem, ca un adevărat super cuplu, Millie Bobby Brown și Jake Bongiovi au distribuit amândoi fotografiile oficiale de la nunta lor fastuoasă din Italia, practic a doua lor ceremonie de căsătorie, după cea avută la începutul acestui an într-un cadru mult mai restrâns.

De data aceasta, a fost cu fast, cu basme și prinți și prințese. Imaginile sunt spectaculoase și nu pot decât să rămână o amintire fabuloasă a unuia dintre cele mai valoroase evenimente ale lor împreună.

Ceremonia fastuoasă a avut loc în intimitatea naturii pure, în mediul rural italian care le-a găzduit rudele și prietenii pe fabuloasele dealuri toscane, ca într-un scenariu de film.

Căsătoria propriu zisă nu s-a săvârșit în biserică, ci chiar într-o grădină spectaculoasă, de un verde crud.

A fost ca o nuntă regală.

Însuși Jon Bon Jovi, socrul mare, a optat pentru o ținută albă.

Mirii nu au mai ținut evenimentul pentru ei, ci l-au postat pe Instagram, fiecare pe pagina sa personală, cu o dedicație copleșitoare. Jake a scris: ”Cu Millie, soția mea pe viață”, în timp ce actrița a notat: ”Cu Jake, soțul meu pe viață.”

La nuntă, Millie a avut o rochie ravisantă, cu o trenă uluitoare!

Cadrul îndeamnă la visare. Grădina este superbă, bolta de flori albe copleșitoare, iar mirii superbi!

Este o adevărată modă printre starurile americane să-și facă nunta în Italia. Această țară magică, care pare să întrunească toate condițiile unui basm senzațional.

Mirele nu a ratat să se pozeze cu tatăl său, imaginea este emblematică.

Jake a avut în Jon un adevărat model de bărbat statornic. Acesta este căsătorit din 1989 cu iubita lui din liceu, Dorothea Hurley. Jon Bon jovi şi Dorothea au împreună patru copii: o fiică, Stephanie, şi trei fii: Jesse, Jake (Jacob, pe numele din buletin) şi Romeo Jon.

Foto: Instagram

Mai multe